Hideg puncs

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hideg puncs
Eszközök: citromnyomó, kés
Adag: 12 adag (144 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
48 dl száraz gin
24 dl édes vermut
18 dl rum
12 üveg pezsgő
vagy
36 dl whisky
48 dl narancslé
ízlés szerint jégkocka
igény szerint friss, darabolt vegyes gyümölcs
A díszítéshez:
ízlés szerint citromkarika
ízlés szerint narancskarika

Elkészítés:

1. A poharak aljára jégkockákat rakunk, és az alkoholféléket ráöntjük.

2. A narancslevet és a pezsgőt hozzáöntjük, friss gyümölcsdarabkákkal és narancs- meg citromkarikákkal díszítjük. Azonnal tálaljuk.

Ajánlatos valamennyi hozzávalót alaposan behűteni, és a pezsgőt meg a narancslevet csak az utolsó pillanatban beleönteni. Hasas poharakban illik kínálni.
Hideg puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2738 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Hideg puncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
pinterest