Epres bólé

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Epres bólé
Adag: 11 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 ¾ üveg pezsgő
23 dkg tisztított, darabolt földieper
1 ¾ dl konyak
1 és ⅓ dl narancslikőr
1 ¾ evőkanál porcukor

Elkészítés:

1. Az epret megmossuk, megtisztítjuk, a nagyobb darabokat elvágjuk. Cukorral megszórjuk.

2. A konyakot és a likőrt ráöntjük, s a tálat letakarva néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.

3. A szintén behűtött pezsgőt tálalás előtt öntjük hozzá.

Különleges alkalmakra ajánljuk. Ha a hozzávalókat, főleg a pezsgőt jéghidegre behűtöttük, még jégkockát sem kell rakni bele.
Epres bólé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2138 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
Epres bólé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vendégváró finomságok Vendégváró finomságok
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A kötet egyszerű és gyors megoldásokat kínál hideg és meleg változatokban az apró nyársaktól a mártogatós finomságokig. bővebben...
google+