Zöldség-csupor

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 60 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldség-csupor
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg zöldborsó
3 db összevágott paradicsom
2 cső kukorica
60 dkg marhacsont
50 dkg kockára vágott marhalábszár
10 dkg árpagyöngy
2 szál kockára vágott sárgarépa
1 kisebb összevágott zellergumó
2 szem kockára vágott burgonya
1 szál kockára vágott fehérrépa
2 evőkanál olaj
25 dl víz
5 szem fekete bors
1 fej összevágott vöröshagyma

Elkészítés:

1. A kukoricát a csőről leszemezzük. A húst az olajon egy nagy fazékban barnára pirítjuk, majd a vízzel felengedjük, és a csontot, a babérlevelet, a borsot meg a hagymát belerakjuk (1. kép). Lefedve kis lángon 120 percig főzzük.

2. Utána a csontot kivesszük, a leves tetején lévő habot és zsírt óvatosan leszedjük (2. kép). A gerslit a levesbe öntjük, és lefedve, kis lángon még 40 percig főzzük.

3. A kétféle répát, a zellert, a burgonyát, a paradicsomot is belerakjuk (3. kép), és lefedve, kis lángon még 35 percig főzzük. A végén a kukoricát és a borsót is beleöntjük (4. kép), és az egészet jól megpuhítjuk.

Zöldség-csupor Zöldség-csupor Zöldség-csupor Zöldség-csupor
Zöldség-csupor
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2433 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
A legfinomabb levesek A legfinomabb levesek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A jól elkészített és megfelelő hőmérsékleten tálalt leves bármilyen étkezés méltó bevezetése lehet. Amellett, hogy laktató és tartalmas fogás, még étvágygerjesztő is. Kötetünk a világ számos konyhájának hagyományos és... bővebben...
Zöldség-csupor
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
A legfinomabb levesek A legfinomabb levesek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A jól elkészített és megfelelő hőmérsékleten tálalt leves bármilyen étkezés méltó bevezetése lehet. Amellett, hogy laktató és tartalmas fogás, még étvágygerjesztő is. Kötetünk a világ számos konyhájának hagyományos és... bővebben...
recepttár