Trópusi saláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Trópusi saláta
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 kisebb kivi
1 kisebb papaja
vagy
1 kisebb sárgadinnye
2 evőkanál citromlé
1 csokor kerti zsázsa

Elkészítés:

1. A papayát vagy dinnyét meghámozzuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és a felét tálra fektetve citromlével meglocsoljuk.

2. A kivit meghámozzuk, vékonyra szeleteljük, és a felét a papaya közepére fektetjük.

3. A zsázsaleveleket a száruktól megtisztítjuk, és a levelek felét a salátára szórjuk. Most ismét papaya, erre kivi sor következik, és ismét zsázsával meghintve azonnal kínáljuk.

Édes, muskotályos fehérbor illik hozzá.
Trópusi saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1418 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
Trópusi saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
szótár