Vöröskáposzta-saláta

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vöröskáposzta-saláta
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg gyalult vöröskáposzta
10 dkg reszelt fehérkáposzta
1 kiskanál köménymag
½ kiskanál francia mustár
2 szál összevágott újhagyma
3 evőkanál olívaolaj
2 kiskanál fehérborecet
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A vörös- és a fehér káposztát az újhagymával összekeverjük, és tálba töltjük.

2. Az olajat az ecettel, a mustárral, a köménymaggal és egy kevés sóval összedolgozzuk.

3. Az öntetet a salátára locsoljuk, és legalább egy óráig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Vöröskáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2398 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
Vöröskáposzta-saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
twitter