Kolbászos paradicsomsaláta

Elkészítési idő: 100 perc Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kolbászos paradicsomsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db kockára vágott paradicsom
vagy
1 fej összevágott lilahagyma
1 kicsi kimagozott, kockára vágott zöldpaprika
2 evőkanál friss, összevágott koriander
néhány csepp Tabasco-szósz

Elkészítés:

1. A paradicsomot a hagymával, a paprikával, a korianderrel és a Tabasco-szósszal összekeverjük. Letakarva 60 percre a hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt szoba-hőmérsékletűre felmelegítjük.

2. A kolbászt villával megszurkáljuk, és a grillben vagy teflonserpenyőben kis lángon, időnként megfordítva 12 percig sütjük. Ha kihűlt, 2 cm-es karikákra vágjuk.

3. A salátát a kolbásszal összekeverve, friss kenyér kíséretében kínáljuk.

Kolbászos paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1119 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
Kolbászos paradicsomsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
szótár