Konyhafőnök kedvence
Elkészítési idő:
15 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 5 főre
Elkészítés:
1. A fejes saláta-leveleket megmossuk, leszárítjuk. A sajtot és a füstölt húst vékony csíkokra, a paradicsomokat 6-6 cikkbe vágjuk.
2. A sajtot a sonkával, a hasábokra vágott hússal, a paradicsommal, a paprikával és a kemény tojásokkal összekeverjük. A tálat salátalevelekkel kibéleljük, a salátát beletöltjük, és az öntettel leöntve azonnal kínáljuk.
Francia öntet

3 evőkanál olaj
2 evőkanál fehérborecet
1 kiskanál mustár
1 késhegynyi só
ízlés szerint frissen őrölt bors
1. Az ecetet a sóval, a mustárral meg a borssal simára keverjük.
2. Az olajat vékony sugárban, kevergetve, beleöntjük.