Görög saláta

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Görög saláta
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db paradicsom
4 evőkanál kimagozott fekete olívabogyó
25 dkg feta sajt
vagy
25 dkg gomolyasajt
3 szál újhagyma
2 evőkanál citromlé
3 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A paradicsomokat 8-8 darabba, a zöldpaprikát 2 cm-es négyzetekre vágjuk.

2. Az uborka magját kikaparjuk, a húsát 1 cm-es szeletekre daraboljuk.

3. A hagymát 1 cm-es darabokra, a fetát 2 cm-es kockákra vágjuk.

4. A paradicsomot az uborkával, a paprikával, a hagymával, a sajttal és az olívabogyóval elkeverjük, megsózzuk, citromlével, olajjal meglocsoljuk, és azonnal kínáljuk.

Görög saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2474 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
Görög saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
pinterest