Francia öntet

Vinaigrette

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eszközök: borsdaráló, keverőtál
Eljárások: kikeverés
Adag: 1 adag (0.125 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál olaj
2 evőkanál fehérborecet
1 kiskanál mustár
1 késhegynyi
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. Az ecetet a sóval, a mustárral meg a borssal simára keverjük.

2. Az olajat vékony sugárban, kevergetve, beleöntjük.

Francia öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1874 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
Kép nélkül
Francia öntet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Szenzációs saláták Szenzációs saláták
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A világ szinte valamennyi országában kedvelt étel a saláta. Készíthetünk hús-, hal-, zöldségfélékből, sőt tésztából is saláltát, kínálhatjuk a főétel mellé körítésnek, de önálló fogásként is - és nem csak... bővebben...
vegetáriánus ételek