Mentás mangó-salsa

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mentás mangó-salsa
Adag: 1 adag (0.3 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db érett, hámozott mangó
1 dl finomra vágott mentalevél
1 evőkanál citromlé
3 szál újhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. Üveg- vagy cseréptálba öntjük a meghámozott, kockákra vágott mangót, és az összevagdalt újhagymával, a finomra vágott mentalevéllel, a citromlével összekeverjük, frissen őrölt borssal megszórjuk.

2. A tálat folpackkal letakarva szobahőmérsékleten 15 percig pihentetjük.

3. Utána összekeverjük és 1 napra jégbe hűtjük.

Ha nincs friss mangónk, konzervet is vehetünk hozzá. Ez is finom, noha friss gyümölcsből sokkal zamatosabb.
Mentás mangó-salsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1646 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Mentás mangó-salsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
google+