Koriander-chutney

Koriander-csatni

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Koriander-chutney
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kisebb hegyes paprika
1 nagyobb csokor koriander
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál barna cukor
1 kiskanál
1 evőkanál gyömbérpor
1 kisebb fej összevágott vöröshagyma

Elkészítés:

1. A friss koriandert megmossuk, megszikkasztjuk, és a szárával együtt apróra vagdaljuk.

2. Kókuszreszeléket, barna cukrot, sót, gyömbérport, összevagdalt vöröshagymát és citromlevet adunk hozzá, majd a hegyes paprikát kicsumázzuk, és a húsát összevágva a turmixgépbe öntjük.

3. Az egészet kb. 1 perc alatt finomra aprítjuk, és jól behűtve tálaljuk.

Koriander-chutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2185 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Koriander-chutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
ételfotó