Csípős mustárvaj

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Csípős mustárvaj
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 dkg puha vaj
1 evőkanál csípős mustár
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál reszelt citromhéj

Elkészítés:

1. A puha vajat a reszelt citromhéjjal, a citromlével és a csípős mustárral tálba töltjük, és elektromos habverővel könnyű, habos krémmé verjük.

2. A fűszerrel kikevert vajat hosszú rúddá formázzuk, és folpackba csomagolva a hűtőbe tesszük megdermedni.

3. Vizes késsel szeleteljük.

A kész pecsenyére, zöldségre rakva ráolvad, és ízesíti.

Csípős mustárvaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1335 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Csípős mustárvaj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
facebook