Kukoricás ízesítő

| Ecetes kukorica receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kukoricás ízesítő
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 1 adag (0.4 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 dl enyhe ecet
1 kis doboz kukoricakonzerv
1 evőkanál víz
½ kiskanál
2 kiskanál mustár
1 fej finomra vágott vöröshagyma
½ dl finomra vágott paradicsompaprika
1 kiskanál összevágott cseresznyepaprika
½ kiskanál sáfrány

Elkészítés:

1. Az ecetet, a cukrot és a mustárt kevergetve 5 percig forraljuk. A többi belevalóval puhára főzzük.

2. A keményítőt a vízzel simára dolgozzuk, és állandóan keverve a zöldséghez öntjük. 5 perc alatt besűrítjük, majd tiszta, forró üvegbe töltve, lezárva szárazgőzben hagyjuk kihűlni. Hűvös, sötét helyen tároljuk.

Kínálhatjuk hideg sültekhez és héjában sült burgonyához.

Kukoricás ízesítő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 877 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Kukoricás ízesítő
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
facebook