Fűszerecet

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fűszerecet
Eszközök: keverőtál, szűrő
Eljárások: áztatás, kikeverés, szűrés
Adag: 1 adag (1 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor bazsalikom
vagy
1 csokor snidling
vagy
1 csokor tárkony
vagy
1 csokor kapor

Elkészítés:

1. A snidlinget vagy tárkonyt, esetleg kaprot, bazsalikomot 1 literes üvegbe rakjuk.

2. A fehér borecettel leöntjük, az üveget lezárjuk, és 1 hétig áztatjuk; időnként felrázzuk.

3. Utána tiszta üvegbe átszűrjük, amibe tehetünk egy hozzá illő zöld fűszerszálat is.

Fűszerecet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1864 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Fűszerecet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
lexikon