Japán dip

| Japán dip receptek
Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Japán dip
Adag: 1 adag (0.3 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál szaké
1 evőkanál mirin
1 evőkanál bonitopehely
1 db kombu
1 dl citromlé

Elkészítés:

1. A citromlevet a szójaszósszal összekeverjük, majd a szakét és mirint, a bonito pelyhet és egy 5 cm hosszú kombu-t (tengeri algadarabot) adunk hozzá.

2. 24 óráig állni hagyjuk, majd leszűrjük.

Sushihoz és nyárson-sülthöz kínáljuk.

Japán dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1613 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Japán dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
hírlevél