Kókuszos chili-dip

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kókuszos chili-dip
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 1 adag (0.1 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál chiliszósz
1 dl kókusztej
½ dl friss, összevágott bazsalikomlevél
2 evőkanál olaj
1 kisebb kimagozott csípős paprika
1 kiskanál kristálycukor

Elkészítés:

1. Az olajat megforrósítjuk, és a chilimártást meg a kicsumázott, összevagdalt csípős paprikát fél percig sütjük rajta.

2. A kókusztejjel felengedjük, cukorral ízesítjük.

3. Az összevagdalt friss bazsalikomlevelet beleszórva 2 percig a tűzön kevergetjük, és melegen rántott halhoz vagy más tengeri csemegéhez kínáljuk.

Kókuszos chili-dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1464 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Kókuszos chili-dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
bevásárlólista