Uborka-dip

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Uborka-dip
Adag: 1 adag (0.3 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl víz
½ szál sárgarépa
2 szál újhagyma
1 db kimagozott cseresznyepaprika
1 evőkanál földimogyoró
1 kiskanál gyömbérpor
4 evőkanál koriander
4 evőkanál kristálycukor
másfél dl fehérbor

Elkészítés:

1. A turmixgépbe töltjük a héjastól kis kockákra vágott kígyóuborkát, a hasonlóan feldarabolt sárgarépát, a nagyobb kockákra vágott újhagymát, a kimagozott, darabokra vágott cseresznyepaprikát és a sótlan földimogyorót.

2. A gyömbérporral és a korianderrel nem túl simára turmixoljuk, majd tálba töltjük.

3. A kristálycukrot a fehérborral és a vízzel kis lángon keverve felolvasztjuk. A zöldségre öntve, thai vagy kínai előételekhez kínáljuk.

Uborka-dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1122 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
Uborka-dip
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mártások és öntetek Mártások és öntetek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ezt a kötetet hátulról kezdve érdemes forgatni. Ott található ugyanis az útmutató, amelyből megtudhatjuk, hogy a különböző húsfélékhez milyen mártást illik, sőt ajánlott kínálni. Ezenkívül salátákhoz és édességekhez... bővebben...
facebook