Cumberland-mártás

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cumberland-mártás
Adag: 0.5 liter
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dl vörösbor
2 és fél dl ribiszkezselé
1 db citrom
1 db narancs
2 evőkanál dijoni mustár
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A citrom és a narancs sárga héját vékonyan lehámozzuk, majd nagyon vékony csíkokra vágjuk. 5 percig vízben főzzük, majd leszűrjük.

2. A citrom és a narancs levét a ribiszkezselével és a mustárral kikeverjük, és kevergetve lassan felforraljuk. A borral felengedve kis lángon 3 percig főzzük.

3. Tálalás előtt a borsot és a citrom-, illetve narancshéjat belekeverjük.

Cumberland-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4213 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
Cumberland-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
recept beküldése