Hagymás-paprikás burgonya

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagymás-paprikás burgonya
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 szem hámozott burgonya
1 nagyobb kimagozott paradicsompaprika
1 nagyobb húsos, kimagozott zöldpaprika
4 fej hámozott vöröshagyma
4 gerezd összevágott fokhagyma
3 evőkanál olívaolaj
1 kiskanál szárított rozmaring
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A hosszában négybe vágott burgonyát és a 8-8 csíkba vágott paprikát tűzálló tálban szépen elrendezzük.

2. A négybe vágott hagymát a közepére fektetjük, a fokhagymával megszórjuk, és az egészet olajjal megöntözzük. A többi hozzávalót is ráhintjük.

3. Jó forró (200 °C-os) sütőben addig sütjük, amíg a zöldség puha, aranysárga nem lesz.

Hagymás-paprikás burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1958 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
Hagymás-paprikás burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
twitter