Gyömbéres-mandulás cukkini

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gyömbéres-mandulás cukkini
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 szál hámozott, szeletelt fehérrépa
3 kisebb szeletelt cukkini
1 kiskanál gyömbérpor
2 evőkanál hámozott, pirított mandula
2 dkg vaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A fehérrépát és a cukkinit kissé megsózva vízben vagy gőzön, esetleg mikrohullámú készülékben megpuhítjuk.

2. A gyömbérporral, a vajjal meg a mandulával jól összekeverjük. Azonnal tálaljuk.

Gyömbéres-mandulás cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1441 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
Gyömbéres-mandulás cukkini
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
van itthon