Jaffahab
Elkészítési idő:
110 perc
Munkaidő: 20 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 8 főre
Elkészítés:
1. A csokoládét gőz fölött vagy mikrohullámú készülékben felolvasztjuk, és langyosra hűtjük.
2. A tojások sárgáját a cukorral és a narancshéjjal turmixgépbe töltjük, és 5 percig pépesítjük. A tejszínt meg az olvasztott csokoládét is hozzáadjuk, és együtt habosra verjük.
3. A zselatint a narancslével simára keverjük, kevergetve felolvasztjuk, és a csokoládékrémbe szűrve az egészet simára keverjük.
4. A tojásfehérjéket habbá verjük, és evőkanállal a krémbe forgatjuk. 8 kis tálkába töltjük, és 90 percre a hűtőszekrénybe rakjuk, hogy megkocsonyásodjon. Hidegen tálaljuk.