Béarnaise-mártás

Bearni mártás

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Béarnaise-mártás
Adag: 4 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál tárkonyecet
4 evőkanál citromlé
52 dkg vaj
12 kisebb fej összevágott vöröshagyma
1 evőkanál friss, összevágott tárkony

Elkészítés:

1. A vajat felolvasztjuk, és kevergetés nélkül a felesleges nedvességet elpárologtatjuk.

2. A - lehetőleg szelíd - hagymát a borral, az ecettel és a tárkonnyal kis lábasba öntjük, és 2 evőkanálnyira beforraljuk.

3. A tojássárgákat turmixoljuk, majd először a citromlével, utána apránként az olvasztott vajjal simára verjük. A fűszereket és a hagymás keveréket is hozzáadjuk, ezzel is turmixoljuk.

Béarnaise-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2308 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
Béarnaise-mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora fénypontját jelentik. Bár elkészítésük időigényes, a látványuk és ízük mindig megéri a fáradságot. Ha pedig a... bővebben...
ételfotó