Vajas petrezselymes krumpli

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vajas petrezselymes krumpli
Adag: 8-10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg vaj
1 nagyobb csokor petrezselyemzöld
100 dkg burgonya
igény szerint
ízlés szerint sonkahagyma

Elkészítés:

1.A krumplit sóban-vízben megfőzzük.

2. Egy nagy csokor petrezselyemzöldet finomra aprítunk.

3. A vajat megolvasztjuk, s igen mérsékelt láng fölött addig keverjük benne a petrezselymet, amíg a vaj zöldes lesz.

4. Ekkor a krumplit belerázzuk, és azonnal tálaljuk.

Ha a krumpli nem elég szilárd fajta, csak a tálon öntsük le a petrezselymes vajjal.
Vajas petrezselymes krumpli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3024 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Vajas petrezselymes krumpli
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
lexikon