Kínai zöld tál

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kínai zöld tál
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 nagyobb csokor mángold
1 nagyobb szál póréhagyma
1 kiskanál napraforgóolaj
1 evőkanál dióolaj
2 kiskanál szójaszósz

Elkészítés:

1. A mangoldot megtisztítjuk, a szárát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. Megmossuk, és a leveleket is kisebb darabokra tépjük, majd papírtörülközőn megszárítjuk.

2. Wokban vagy teflonserpenyőben a kétféle olajon először a mangoldszárakat pároljuk 2 percig. Utána az 5 cm-es darabokra vágott póré-zöldet hozzáadva 1 percig kevergetjük.

3. Végül a mangoldleveleket is beleforgatjuk, a szójaszósszal ízesítjük, és 1-2 perc alatt megfonnyasztjuk. Akkor ízletes, ha azonnal kínáljuk.

Kínai zöld tál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1369 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet látni egy könnyű és gyors ebéd vagy vacsora elkészítéséhez! A kötet receptjei között mindenki találhat jó... bővebben...
Kínai zöld tál
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet látni egy könnyű és gyors ebéd vagy vacsora elkészítéséhez! A kötet receptjei között mindenki találhat jó... bővebben...
twitter