Olasz sült szendvics

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Olasz sült szendvics
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szelet vékonyra szeletelt mozzarella sajt
1 db simára kevert tojás
1 db apróra vágott szardella
1 db apróra vágott szárított paradicsom
vagy
1 db darabolt marinált paprika
2 szelet kenyér
1 kisebb karikára vágott csípős paprika
1 evőkanál szezámmag
igény szerint olaj
igény szerint vaj

Elkészítés:

1. A kenyérszeletek egyik felét vajjal egyenletesen megkenjük.

2. A kenyerek közé vékony szelet mozzarella sajtot, apróra vágott szárított paradicsomot (vagy összevagdalt marinált paprikát), karikákra vágott csípős paprikát és apróra vagdalt szardellát rakunk.

3. A dupla szendvicset simára kevert tojásba mártjuk, és szezámmagba forgatjuk.

4. Teflonserpenyőben 1 cm-nyi olajat közepesen megforrósítunk, és a szendvicsek mindkét oldalát 2-3 perc alatt aranysárgára sütjük benne. Papírtörülközőre terítve a felesleges olajat leitatjuk róla, és azonnal kínáljuk.

Olasz sült szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2330 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet látni egy könnyű és gyors ebéd vagy vacsora elkészítéséhez! A kötet receptjei között mindenki találhat jó... bővebben...
Olasz sült szendvics
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Serpenyőben sültek Serpenyőben sültek
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

Ha van kéznél a konyhában egy jó serpenyő és némi hús-, zöldség--, illetve tésztaféle, máris neki lehet látni egy könnyű és gyors ebéd vagy vacsora elkészítéséhez! A kötet receptjei között mindenki találhat jó... bővebben...
hírlevél