Wonton a tenger gyümölcseivel



Elkészítés:
1. Egy wokban felhevítjük az olajat, és 2 percig sütjük benne az aprított fokhagymát, az aprított újhagymát és a frissen reszelt gyömbért.
2. Hozzáadjuk a megtisztított garnélahúst, az aprított szójacsírát és az aprított vízigesztenyét. Lefedve 2 percig pároljuk. Miután megpároltuk, belekeverjük a lecsepegtetett konzerv rákhúst.
3. Összekeverjük a kukoricalisztet a vízzel, a szezámolajjal és szójaszósszal, sóval és fehér borssal, és simára keverjük.
4. Hozzáadjuk a keverékhez, és 2 percig keverjük, míg a mártás besűrűsödik. Teljesen kihűtjük. Mindegyik wonton-tésztalap közepére teszünk 1 evőkanál tölteléket. A széleit megkenjük egy kis vízzel, és a töltelék körül összefogjuk, hogy kis batyut formáljunk; megcsavarjuk, és a széleit összecsippentjük.
4. Bő forró olajban 4-5 percig sütjük, vagy egy bambusz vagy fém párolóbetétben 25-30 percig pároljuk.