Kukoricás csirkekolbász
Elkészítési idő:
55 perc
Munkaidő: 20 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
átlagos ár



Adag: 1 tepsi (12 darab)
A mártáshoz:
Elkészítés:
1. A sütőt közepes hőfokúra (180 °C-ra) bemelegítjük. Egy tepsit alufóliával kibélelünk, vékonyan kiolajozzuk. A darált húst a morzsával, a turmixolt kukoricapürével, a snidlinggel és a kukoricaliszttel összedolgozzuk, és 12 egyforma részre osztjuk. Mindegyikből 13 cm hosszú kolbászt formázunk.
2. A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük, és 60 percre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt szobahőmérsékletűre melegítjük.
3. A kolbászkákat az előkészített tepsire fektetjük, és a sütőben 35 percig sütjük. A mártással kínáljuk.