Kukoricás csirkekolbász

Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kukoricás csirkekolbász
Adag: 1 tepsi (12 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13 dkg áttört kukoricakonzerv
13 dkg zsemlemorzsa
1 csokor összevágott snidling
A mártáshoz:
1 evőkanál narancslé
2 evőkanál friss, összevágott koriander
1 nagyobb összevágott paradicsom
1 db összevágott vöröshagyma
1 gerezd zúzott fokhagyma

Elkészítés:

1. A sütőt közepes hőfokúra (180 °C-ra) bemelegítjük. Egy tepsit alufóliával kibélelünk, vékonyan kiolajozzuk. A darált húst a morzsával, a turmixolt kukoricapürével, a snidlinggel és a kukoricaliszttel összedolgozzuk, és 12 egyforma részre osztjuk. Mindegyikből 13 cm hosszú kolbászt formázunk.

2. A mártáshoz a hozzávalókat összekeverjük, és 60 percre hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt szobahőmérsékletűre melegítjük.

3. A kolbászkákat az előkészített tepsire fektetjük, és a sütőben 35 percig sütjük. A mártással kínáljuk.

Kukoricás csirkekolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1592 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú - olasz, mexikói, indiai és más ázsiai fogások készítéséhez, fasírozottakhoz és egytálételekhez egyaránt kiváló.... bővebben...
Kukoricás csirkekolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú - olasz, mexikói, indiai és más ázsiai fogások készítéséhez, fasírozottakhoz és egytálételekhez egyaránt kiváló.... bővebben...
most van szezonja