Csokoládé-dip
Elkészítési idő:
5 perc
Munkaidő: 5 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 5 liter
dkg olvasztott csokoládé
dkg áttört tehéntúró
dl joghurt
A tálaláshoz:
igény szerint darabolt vegyes gyümölcs
kevés citromlé
Elkészítés:
1. A joghurtot a túróval fakanállal vagy habverővel teljesen simára keverjük.
2. Az olvasztott csokoládét beleöntjük, és alaposan kikeverve hűtőszekrénybe tesszük. A dipet kis tálkában egy nagy tálcára helyezzük, és friss, kis darabokra vágott gyümölccsel kínáljuk.
A dip a hűtőszekrényben 2 óráig friss marad.
Ha könnyen barnuló gyümölcs - alma, körte - kerül a tálra, ajánlatos a darabokat egy kevés citromlével bedörzsölni, hogy a színüket megőrizzék.