Kiadós marharagu spagettivel

Elkészítési idő: 65 perc Munkaidő: 35 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Kiadós marharagu spagettivel
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
75 dkg spagetti
75 dkg hámozott, összevágott paradicsom
1 kiskanál szárított bazsalikom
1 kiskanál szárított rozmaring
1 kiskanál szárított kakukkfű
2 db közepes méretű, karikára vágott cukkini
¾ dl vörösbor
1 nagy kockára vágott paradicsompaprika
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 fej összevágott vöröshagyma
2 evőkanál olaj
1 késhegynyi reszelt szerecsendió
ízlés szerint reszelt sajt
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát az olajon megfonnyasztjuk, majd a fokhagymát és a húst beleforgatva, közepes lángon, kevergetve, 5 perc alatt aranysárgára sütjük. Közben a húsdarabokat villával szétbontjuk.

2. A spagetti kivételével a többi hozzávalót is belekeverjük (köztük az 1 cm-es karikákra vágott cukkinit), és lefedve, takaréklángon 30 percig pároljuk.

3. A spagettit sós vízben kifőzzük. A raguval és reszelt sajttal tálaljuk.

A ragu francia eredetű kifejezés, a magyar nyelvben a becsinált szó felel meg neki.
Kiadós marharagu spagettivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2126 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú - olasz, mexikói, indiai és más ázsiai fogások készítéséhez, fasírozottakhoz és egytálételekhez egyaránt kiváló.... bővebben...
Kiadós marharagu spagettivel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Variációk vagdalt hússal Variációk vagdalt hússal
(Kulturtrade Kiadó, 1997)

A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú - olasz, mexikói, indiai és más ázsiai fogások készítéséhez, fasírozottakhoz és egytálételekhez egyaránt kiváló.... bővebben...
recepttár