Édes kísértés

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eljárások: forralás, forrázás, szűrés
Adag: 1 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 cl víz
1 teáskanál kristálycukor
1 teáskanál cukorszirup
vagy
1 teáskanál juharszirup
néhány csepp citromlé
ízlés szerint koktélcseresznye

Elkészítés:

Föltesszük a vizet melegedni, közben minden pohárban összekeverünk 3 cl rumot és 3 cl ribizlilikőrt egy-egy teáskanál juharsziruppal és pár csepp citromlével. Ráöntjük a forró vizet, jól elkeverjük és koktélcseresznyével díszítve tálaljuk.

Édes kísértés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3309 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
Kép nélkül
Édes kísértés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
van itthon