Petrezselymes pisztráng

Pecene posrvi

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Petrezselymes pisztráng
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg konyhakész pisztráng
1 evőkanál finomra vágott petrezselyem
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 gerezd finomra vágva fokhagyma
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A halat bedörzsöljük az olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd nagy, mély serpenyőbe tesszük.

2. Megszórjuk a petrezselyemmel és a fokhagymával, meglocsoljuk a citromlével.

3. Rádobjuk a babérlevelet, és közepes lángon 10 perc alatt megsütjük. Forrón tálaljuk.

Petrezselymes pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1770 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Petrezselymes pisztráng
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
twitter