Puliszka

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Puliszka
Eszközök: fazék, habverő, tűzhely
Eljárások: forralás, főzés, kikeverés
Adag: 5 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 és fél dl víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy nagy fazékban felforraljuk a vizet, megsózzuk, majd a kukoricalisztet marokkal fokozatosan beleszórjuk, miközben kézi habverővel kavarjuk.

2. Mikor az összes lisztet csomómentesre kevertük, fedő alatt, egészen kis lángon kb. 10 percig főzzük, majd fakanállal kikavarjuk.

Puliszka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2854 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Puliszka
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
szótár