Grog Martinique

Elkészítési idő: 25 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Grog Martinique
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 csésze tea
1 és ¼ dl rum
4 evőkanál kristálycukor
1 db citrom
vagy
1 db narancs
ízlés szerint reszelt szerecsendió

Elkészítés:

1. A citromot vagy narancsot héjastól felkarikázzuk és egy tűzálló tál aljára fektetjük.

2. Megszórjuk a cukorral és a reszelt szerecsendióval, majd leforrázzuk a négycsészényi erős teával.

3. Lefedve kb. 10 percig állni hagyjuk.

4. Grogospoharakba töltünk személyenként 3 cl rumot és erre öntjük a forró keveréket. Azonnal tálaljuk.

Grog Martinique
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1507 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
Grog Martinique
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
könyvek