Vörösboros aszalt szilva

| Vörösboros aszalt szilva receptek
Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Vörösboros aszalt szilva
Eljárások: kimagozás, párolás, szűrés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg kimagozott aszalt szilva
1 dl vörösbor
3 szem szegfűszeg
1 kávéskanál kristálycukor
1 darabka citromhéj
kevés fahéj

Elkészítés:

1. A szilvát a cukorral, citromhéjjal, szegfűszeggel, fahéjjal ízesített borban, fedő alatt puhára pároljuk.

2. A fűszereket eltávolítjuk, a szilvát lecsepegtetjük, és hidegen vagy a sült levében megmelegítve tálaljuk, például libasült mellé.

Vörösboros aszalt szilva
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 10883 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Vörösboros aszalt szilva
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
twitter