Csokoládékrém piskótatortához

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Csokoládékrém piskótatortához
Eljárások: habverés, kikeverés
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg vaj
1 evőkanál rum
15 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

1. A csokoládét óvatos melegítéssel megpuhítjuk.

2. A szobahőmérsékletű vajat habosra keverjük a többi hozzávalóval, utoljára az olvasztott, langyos csokoládéval.

Csokoládékrém piskótatortához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1923 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Csokoládékrém piskótatortához
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
most van szezonja