Spenótsaláta fetával

Salata me spanaki kai feta

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Spenótsaláta fetával
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
75 dkg friss, zsenge spenót
¾ db hámozott, vékonyra szeletelt uborka
3 szál finomra vágva újhagyma
15 db tisztított, félbevágott koktélparadicsom
18 dkg morzsolt feta sajt
1 evőkanál fehérborecet
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Az alaposan megmosott spenótleveleket nagy salátástálba tesszük.

2. Hozzáadjuk az uborkát, az újhagymát és a paradicsomot, majd jól összeforgatjuk. Rászórjuk a fetát, és sózzuk, borsozzuk.

3. Az olajat kikeverjük az ecettel, rálocsoljuk a salátára, végül óvatosan összeforgatjuk.

Spenótsaláta fetával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 917 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Spenótsaláta fetával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
hírlevél