Halikrás krém

Taramosalata

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Halikrás krém
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db hámozott, főtt burgonya
15 dkg tőkehalikra
1 fej vágott hagyma
1 db citrom leve
A díszítéshez:
ízlés szerint kapribogyó
ízlés szerint olajbogyó
ízlés szerint petrezselyem

Elkészítés:

1. A főtt burgonyát villával összetörjük. Hozzáadjuk az ikrát, a hagymát, az olajat és a citromlét, majd robotgépben simára dolgozzuk, közben, ha túl sűrű lenne, még egy kevés olajat adunk hozzá.

2. Frissen tartó fóliával letakarva legalább 120 percre behűtjük.

Hidegen, olajbogyóval, petrezselyemmel és kapribogyóval díszítve tálaljuk.

Halikrás krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1130 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Halikrás krém
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
google+