Hűsítő joghurtital

Ayran

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hűsítő joghurtital
Eljárások: hűtés, kikeverés
Adag: 2-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 és fél dl natúr joghurt
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A joghurtot kancsóba töltve, habverővel simára keverjük, és folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a vizet.

2. Megsózzuk, és tálalás előtt legalább 120 percre behűtjük.

Hűsítő joghurtital
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1492 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Hűsítő joghurtital
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
google+