Pásztorsaláta

Coban salata

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pásztorsaláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A salátához:
2 fej vékonyra szeletelt, karikára vágott hagyma
2 nagyobb érett paradicsom
1 db kockára vágott uborka
1 db kimagozott, kockára vágott zöld húsú paprika
1 db vékonyra szeletelt, karikára vágott chilipaprika
A tálaláshoz:
pár szem fekete olajbogyó
Az öntethez:
2 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A hagymát salátástálba tesszük, megsózzuk, majd rászórjuk a nagy kockákra vágott, kemény húsú paradicsomot, az uborkát, a paprikát és a chilit.

2. Az öntethez az olajat kikeverjük a citromlével, sózzuk, borsozzuk, végül a salátára öntjük. Az olajbogyóval díszítve tálaljuk.

Pásztorsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1705 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Pásztorsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
pinterest