Hagyományos salátalé

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 4 perc kezdőknek olcsó
Kép nélkül
Eszközök: keverőtál
Eljárások: kikeverés
Adag: 2 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 dl borecet
ízlés szerint kristálycukor
2 dl hideg víz
ízlés szerint

Elkészítés:

A hideg vizet tálba tesszük, hozzáöntjük az ecetet, beletesszük a sót és a cukrot. Addig kevergetjük, amíg a só és a cukor feloldódik.

Ehhez az alapléhez ízlés szerint adhatunk bármilyen saláta olajat, fűszereket, hagymát, fokhagymát ízlés szerint.

Hagyományos salátalé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4541 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

Kép nélkül
Hagyományos salátalé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Vermes Györgyné Vermes Györgyné
gasztroABC

vegetáriánus ételek