Kemencés harcsa

| , Harcsa burgonyával sütve receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kemencés harcsa
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
80 dkg harcsafilé
80 dkg burgonya
4 dkg vaj
1 nagyobb fej vöröshagyma
3 dl tejföl
½ kávéskanál édes pirospaprika
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A harcsafilét kisebb darabokra vágjuk, és besózzuk.

2. A krumplit megtisztítjuk, vékonyra szeljük (esetleg legyaluljuk).

3. Egy zománcos tepsit vagy egy lapos tűzálló tálat kivajazunk, elterítjük benne a krumpliszeleteket, megsózzuk, és rárakjuk a haldarabokat.

4. A hagymát lereszeljük, elkeverjük a tejföllel meg a pirospaprikával, és rásimítjuk a halszeletekre.

5. Középmeleg sütőbe tesszük (mivel kemencénk többnyire már nincs), és addig sütjük, míg a krumpli megpuhul.

Kemencés harcsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2483 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Kemencés harcsa
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
facebook