Krumplipüré libanoni módra

Batata madooa siyeme

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Krumplipüré libanoni módra
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál finomra vágott menta
6 db hámozott, negyedekre vágott burgonya
6 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
3 gerezd összevágott, zúzott fokhagyma
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A burgonyát forró, sós vízben 15-20 perc alatt puhára főzzük.

2. Leszűrjük, és még melegen áttörjük. Hozzáadjuk az olajat, a citromlét, a fokhagymát és a sót, majd krémesre keverjük.

3. A libanoni krumplipürét mentával megszórva, melegen tálaljuk.

Krumplipüré libanoni módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 886 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Krumplipüré libanoni módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
könyvek