Libanoni zöldségek

Khodra ala altarika al lubnania

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Libanoni zöldségek
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szál karikára vágott sárgarépa
50 dkg friss, tisztított spenót
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 fej finomra vágva hagyma
2 gerezd finomra vágva fokhagyma
5 dkg fenyőmag
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Egy nagy, mély serpenyőben felhevítjük az olajat, és 8-10 perc alatt világossárgára pirítjuk rajta a hagymát.

2. Hozzáadjuk a fokhagymát, a sárgarépát, a spenótot és a fenyőmagot.

3. Sózzuk, borsozzuk, majd az egészet 8-10 perc alatt összepároljuk.

Libanoni zöldségek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 725 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Libanoni zöldségek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
hírlevél