Joghurtos paradicsomleves hidegen

Hasa laban ma 'tomata

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Joghurtos paradicsomleves hidegen
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 evőkanál frissen préselt/facsart citromlé
2 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 késhegynyi cayenne-bors
2 evőkanál finomra vágott korianderzöld
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A (lehetőleg) friss paradicsomlét simára keverjük a joghurttal, a citromlével és az olajjal, cayenne borssal ízesítjük, végül sózzuk, borsozzuk.

2. Legalább 120 percre behűtjük.

3. Levesescsészékbe szedjük, tetejét megszórjuk a korianderzölddel, és jó hidegen tálaljuk.

Joghurtos paradicsomleves hidegen
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1425 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Joghurtos paradicsomleves hidegen
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
vegetáriánus ételek