Nyárson sült hús

Laham mishwi

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Nyárson sült hús
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg kockára vágott marhahús
vagy
100 dkg kockára vágott bárányhús
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
12 szem gyöngyhagyma
vagy
12 szem apró szemű vöröshagyma
12 db apró szemű paradicsom
vagy
2 nagyobb kimagozott, darabolt piros húsú paprika
vagy
2 nagyobb kimagozott, darabolt sárga húsú kaliforniai paprika
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A grillsütőt bemelegítjük. A húst a hagymával, a színes paprikával és a paradicsommal felváltva nyársra húzzuk. Sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk az olajjal.

2. A nyársakat a hőforrástól körülbelül 10-15 centiméterre, 10-15 percre betoljuk a grillsütőbe, hogy a hús átsüljön. Forrón tálaljuk.

Nyárson sült hús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1978 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Nyárson sült hús
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
twitter