Mentatea

| Mentatea receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mentatea
Eljárások: forralás, forrázás, szűrés
Adag: 2-4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor friss menta
2 teáskanál zöld tea
10 dl víz
2 evőkanál kristálycukor

Elkészítés:

1. Felforraljuk a vizet.

2. Egy nagy teáskannába beleszórjuk a zöldteát és a cukrot, majd beledobjuk a friss mentát.

3. A teát leforrázzuk, és 5 percig állni hagyjuk.

Forrón, üvegpoharakba szűrve kínáljuk.

Észak-Afrikában járva elképzelhetetlen, hogy az ember visszautasítsa a vendéglátó kedvességét, ha megkínálják teával. Az édes, forró, mégis hűsítő mentatea igazi kedvenc ezen a vidéken.
Mentatea
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 7086 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Mentatea
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
bevásárlólista