Reszelt tészta

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető olcsó
Reszelt tészta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db tojás
100 dkg liszt

Elkészítés:

1. A tálba ütjük a tojásokat.

2. Apránként hozzáadjuk a liszthez a tojást. Minden adag után két kézzel alaposan eldolgozzuk. A műveletet addig ismételjük, míg kemény, morzsalékos tésztát kapunk.

3. Gyúródeszkán vagy abroszon szétteregetve megszárítjuk. Ugyanúgy tároljuk, mint a tarhonyát. Főként levesbetétként használjuk.

Reszelt tészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3944 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
Reszelt tészta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Magyar kóstoló
Magyar kóstoló
(Vince Kiadó, 2000)

A rendkívül eredeti, színvonalas képanyaggal illusztrált kötet ínycsiklandó receptekkel fűszerezett gasztronómiai útikalauz, szakácskönyv, sőt ennél is több: étkezési szokásainkat, konyhaművészetünket sajátos felfogásban, a... bővebben...
könyvek