Gránátalmás saláta

Ensalade con granadas

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gránátalmás saláta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg zöldsaláta
6 evőkanál extraszűz olívaolaj
2 teáskanál sherryecet
1 evőkanál vörösborecet
1 fej finomra vágva lilahagyma
2 szál finomra vágva újhagyma
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A gránátalmát négyfelé vágjuk, a magját és a levét felfogjuk.

2. Az olajat kis tálban kikeverjük a kétféle ecettel és a gránátalma levével, sózzuk, borsozzuk.

3. A vegyes zöldsalátát salátástálba tesszük a hagymával meg az újhagymával, meglocsoljuk az öntettel, és alaposan összeforgatjuk. A gránátalmamagokkal megszórva tálaljuk.

Gránátalmás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 5942 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Gránátalmás saláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
szólj hozzá, értékelj