Bárányhús krumplival

Agnello con patate, Bárányhús burgonyával

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető drága
Bárányhús krumplival
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg kockára vágott bárányhús
75 dkg vastagra szeletelt burgonya
3 nagyobb negyedelt paradicsom
1 fej karikára vágott hagyma
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
1 ág rozmaring
1 teáskanál oregánó
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A sütőt 200 °C-ra (gázon 6-os fokozatra) előmelegítjük. A viszonylag kis kockákra vágott húst, a cikkekre vagy vastag szeletekre vágott krumplit, paradicsomot és hagymát tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk az olajjal, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk az oregánóval meg a rozmaringgal.

2. Lefedve 60 percet sütjük, vagy amíg a hús egészen puha lesz; közben gyakran alá-aláöntünk kevés meleg vizet. Forrón tálaljuk.

Bárányhús krumplival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1541 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Bárányhús krumplival
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
pinterest