Ananászpuncs

Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Ananászpuncs
Eljárások: főzés
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
½ dl ananászlé
1 üveg pezsgő
2 karika ananász
7 és fél dl száraz fehérbor
1 liter víz
2 dl rum
1 csipet kókuszreszelék

Elkészítés:

A vizet a cukorral főni tesszük, hozzáadjuk a pezsgőt, a bort és a rumot, és minimális hőmérsékleten kb. 60 percig melegítjük. Ügyeljünk, hogy ne forrjon fel, és néha keverjük meg, hogy a cukor egyenletesen olvadjon.

60 perc múltán adjuk hozzá az ananászlét, és hevítsük föl szinte forrpontig.

Közben vagdaljuk fel az ananászkarikákat kis darabokra.

Öblös poharakban tálaljuk az ananászdarabkákat hozzáadva és a tetejét kókuszreszelékkel megszórva (ez utóbbit el is hagyhatjuk).

Ananászpuncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1751 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
Ananászpuncs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Forró italok
Forró italok
(Kossuth Kiadó, 1992)

A fiatal színész szerző különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és - nem tévedés! - forró sörital receptjét osztja meg... bővebben...
recept beküldése